Om mig…

Jag jobbar som Frihetscoach och brinner för att inspirera och hjälpa mina klienter att våga tro på sig själv. Att hjälpa dem finna mod att gå utanför sin komfortzon och jobba mot sina drömmar.

Jag har en önskan att alla personer ska nå insikten att det aldrig är försent att förändra något som inte känns bra. Ett av mina mål är att dem jag coachar ska lämna mig med ett leende och en känsla av att allt är möjligt!

Allting hänger ihop så jag ser varje klient som en helhet. Om en del i livet inte fungerar så påverkar det de andra delarna med. Vi hittar tillsammans den felande länken för att få livshjulet att snurra utan gnissel igen.

Jag har en bred erfarenhet från många olika områden men den röda tråden har alltid varit att hjälpa andra, att förmedla positiv energi och att ge bra service. Jag bär på en nyfikenhet på livet och tycker det är spännande att träffa nya människor. Jag har en ständig strävan är att göra skillnad och vill bidra till att människor utvecklar sin potential och mår bra.

Bidrar till andra gör jag även på andra sätt. Jag är delaktig i två olika projekt där vi på plats gör stor skillnad för människor i Malawi, ett av världens minsta och fattigaste länder.

Jag har haft förmånen att göra 2 underbara resor dit. Delar delar av mitt hjärta kommer alltid att vara där och människorna finns ständigt i mina tankar. Hur ska jag kunna bidra mer? Är du nyfiken så finns mer att läsa i min blogg som är både på svenska och engelska.

Följ länken nedan!

https://followanneli.wordpress.com/blog/