Om mig…

Jag är en certifierad livscoach som brinner för att inspirera och coacha mina klienter att våga tro på sig själv. Att hjälpa dem finna mod att gå utanför sin komfortzon och jobba mot sina drömmar.

Jag har en önskan att alla personer ska nå insikten att det aldrig är försent att förändra något som inte känns bra. Ett av mina mål är att människor ska lämna mig med ett leende och en känsla av att allt är möjligt!

Jag har en bred erfarenhet från många olika områden. Dock har den röda tråden alltid varit att hjälpa andra, att förmedla positiv energi och att ge bra service. Jag bär på en nyfikenhet på livet och tycker det är spännande att träffa nya människor. Jag har en ständig strävan är att göra skillnad och vill bidra till att människor utvecklar sin potential och mår bra.

Bidrar gör jag även på andra sätt. Jag är delaktig i två olika projekt jag brinner för, där vi på plats gör stor skillnad för människor i Malawi, ett av världens minsta och fattigaste länder.

Jag har haft förmånen att göra 2 underbara resor dit och delar av mitt hjärta kommer alltid att vara där. Läs mer om det och mycket annat i min blogg som är på både svenska och engelska.

https://followanneli.wordpress.com/blog/