Creating Smiles by Anneli


Jag har alltid haft ett driv att hjälpa, motivera och inspirera människor i min omgivning. När jag insåg att detta ofta skapar leende, så startade jag Creating Smiles by Anneli. Att ha det som affärsidé att skapa leende kändes naturligt då jag alltid varit en glädje- och energispridare.

Creating Smiles by Anneli startade efter att jag 2012 hamnat i en fas i livet som krävde förändring. Jag insåg att min hälsa och mitt liv var för värdefullt för att ”slösa bort” på att göra fel saker för mig. Jag tog beslut om att arbeta utifrån det som alltid varit min passion; att hjälpa, stödja och inspirera. Dock hade jag ingen aning om hur just då.

Nu, några år senare, har jag hittat mitt sätt, att arbeta som stress- och livscoach. Kanske behöver du, precis som jag behövde då, hjälp att stoppa ekorrhjulet i tid? Eller om det redan har snurrat för fort alldeles för länge och du önskar hjälp att se vägen framåt?

Välkommen att kontakta mig för ett gratis strategisamtal!