Till er kvinnor därute

Alla har en historia men idag väljer jag att fokusera på kvinnor. Det är ju ändå internationella kvinnodagen. 😊

Jag har levt hela mitt liv utifrån kärnan i mig som är att hjälpa, lyfta och få människor att känna att de är lika värda oavsett var de är, vem de är eller var de kommer ifrån. Redan som liten värnade jag om de svaga. För mig har det aldrig spelat någon roll om du är fatting eller rik, vad du har för yrke eller status. Alla är vi människor med en egen historia, ett eget värde och en egen inre styrka och driv. Just du är den bästa på att vara just du för det finns liksom ingen annan.

Jag växte upp ensam med en mamma som kämpade på så gott hon kunde. En mamma som programmerade mig till att det var bara de som redan hade som kunde få  mer. Jag var duktig och stack inte ut men har alltid haft en känsla av att vilja mer utan att riktigt veta vad. Jag har aldrig riktigt känt mig hemma någonstans utan ständigt sökt efter något som jag då inte visste vad det var. Jag var jag men en begränsad, lite tillbakahållen upplaga, formad av min uppväxt och brist på tron att jag kunde komma längre än mitt ursprung. Synd på ett sätt men samtidigt har min uppväxt format mig till att bli en överlevare, en som aldrig någonsin ger upp utan ständigt kämpar framåt. En som vill skapa ett liv för mig som var bättre än det mamma hade…Det har jag iofs redan gjort även om jag är långt ifrån i hamn än.

Idag vet jag bättre. Efter att jag 2012 studsade i väggen tog jag möjligheten att när jag ändå var där nere på botten, passa på att se vem jag egentligen var. Vad var mina drömmar och drivkrafter? Vad ville jag göra när min styrka kom tillbaks och jag kände mig hel igen?

Min väg tillbaka bestod av flera långresor, funderande, seminarier, utbildningar vilket allt tillsammans ledde till mycket personlig utveckling. Det som ständigt kom tillbaka var mitt driv att inspirera och hjälpa andra människor. Under 2019 trillade det på plats och jag började jobba som livscoach på deltid. Bingo!  Så rätt!

Min erfarenhet är att vad många, speciellt kvinnor saknar är tron på sig själv. Tron på att de kan bryta negativa mönster, att de kan nå sina drömmar, tron på att de faktiskt har ett val. Det valet är sällan enkelt men när man väl tar steget är det så mycket värt det.

Vad jag vill just idag är att erbjuda 3 kvinnor en gratis konsultation där vi tillsammans ser vilket som kan vara vägen för dig.

Skriv ett PM med vad det är just du behöver hjälp med så drar jag de 3 vinnarna på söndag om en vecka.


 [AJ1]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.