God Jul & Gott Nytt År

Vilket år det har varit. Så många steg framåt har tagits och jag känner mig så glad och förväntansfull inför vart dessa steg ska ta mig 2020. Jag bestämde mig ganska tidigt att dra igång med min coachutbildning och sedan var det full fokus framåt. Inrutat schema vecka för vecka för att hålla målet och bli klar till min födelsedag i September. Trots full fokus har jag hunnit med lite resande med. I maj bar det iväg till Tarragona för den årliga resan med NuSkin. Underbart att upptäcka nytt ställe o så passade jag på att se Barcelona när jag ändå var i krokarna. Nya kryss på har varit listan. Gillade verkligen denna stad. I slutet på sommaren var det dags för årets höjdpunkt. Resan till mitt älskade Malawi som denna gång blev ”med extra allt”. Första etappen gjordes med Marcus o Jessica Westberg, samt ett härligt gäng kollegor. Det blev 10 dagars resande där vi bl a besökte olika projekt vi alla stödjer. Mycket känslor och många härliga upplevelser. Pricken över i på denna delen av min resa var mitt livs första safari, som upplevdes i Liwonde natonal park. Att få göra denna med Marcus o Jess var fantastiskt. Tack!

När jag ändå skulle dit var jag bara tvungen att åka tillbaks till Mpasa och Afrogarden. Jag vinkade av de andra och åkte vidare för 3 veckor tillsammans med Christina Beverin och teamet på plats. Underbart och även här väldigt känsloladdat. Vi jobbade mycket med brunnsprojekten då det ligger mig varmt om hjärtat. Min insamling är dessvärre inte i hamn men för er som bidragit så här långt, det ska bli en brunn vad det lider. Jag lovar!

I oktober startade nästa kapitel av mitt liv. Jag utökade Creating Smiles by Anneli med en del som känns såååå rätt. Jag använder nu min erfarenhet, utbildning och den jag är för att coacha klienter som fastnat i någon av alla livets återvändsgränder, som stressar för mycket eller helt enkelt behöver hjälp med någon form av förändring. Jag hjälper till att hitta vägen vidare för dem. Det har absolut inte varit ett år i hängmattan utan tvärtom har det varit mycket fokus och jobb för att nå målen för mig. Jag är inte i hamn men vet var hamnen är kursen är satt för 2020 och.

Anneli

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.